Tule meille töihin!

Houston Inc. on vuonna 2004 perustettu helsinkiläinen ketterään sovelluskehitykseen erikoistunut konsulttiyritys. Suunnittelemme ja rakennamme digitaalisia palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme olemaan valmiita huomisen haasteisiin jo tänään.

Meitä on koossa mahtava porukka, yhteensä 56 tekijää – myös kaikki omistajat ovat edelleen asiakastyössä mukana. Meillä ei ole kakkostiimejä, vaan kaikki devaajat ja designerit tekevät töitä suoraan asiakkaan kanssa. Välillä on myös hyvä vain hengailla työkavereiden kanssa tai lähteä vaikkapa porukalla reissuun.

Uskomme ihmisläheiseen ja ketterään tekemiseen – meillä voi vaikuttaa siihen mitä ja miten töitä tehdään. Luotamme täysillä asiantuntijoidemme tietoon ja taitoon sekä haluun kehittyä jatkuvasti. Tärkeintä meille on antaa jokaiselle houstonilaiselle avaimet onnistumiseen.

Tule porukkaan mukaan!

Rekrytoimme jatkuvasti lisää hyviä tyyppejä. Tärkeimmät tuntomerkit ovat tässä: Haluat tehdä toimivaa, asiakkaan liiketoimintaa tukevaa softaa ja osaat hommasi hyvin. Voit olla front end, back end tai full stack -kehittäjä, kunhan webbi-softan kanssa taiteilu on sinulle tuttua puuhaa ja olet jo ansainnut kannuksesi työelämässä. Tiimissämme on tarvetta myös UX designereille sekä Scrum Master -henkisille menetelmäguruille. Parhaiten meillä viihtyvät tiimipelaajat, jotka ovat yhtä innoissaan digitalisaatiosta ja sovelluskehityksestä kuin mekin!

Jos näet itsesi huomisen houstonilaisena, laita meille viestiä. Rekrytoinnista vastaa Laura, hänet saat kiinni osoitteesta rekry@houston-inc.com

Hakemamme profiilit

Software Developer
Scrum Master
Senior UX Designer
Cloud Wizard
DevOps Specialist
Mobile Developer
Solution Architect

 

PS. Jos haluat saada paremman kuvan siitä, millaisia henkilöitä meillä työskentelee, kannattaa ehdottomasti tsekata Housuton Inc -videosarja!