Houston Inc.:in uusi brändi

Houston Inc.:n uudet vaatteet ja kirkastetut aatteet

Uudistimme tänä vuonna Houston Inc.:n ulospäin näkyvät ja kuuluvat "vaatteet ja aatteet". Brändiuudistuksessa pyrimme säilyttämään hyvää olemassa olevaa tuoden samalla mukaan uutta ja tulevaisuuteen tähtäävää.

Meillä Houstonissa on viimeisen vuoden aikana käyty läpi melkoinen mylläys yritysidentiteetin kirkastuksen ja edelleen brändin uudistamisen parissa. Tarve brändin uudistukselle on tullut pari vuotta sitten Houstonissa alkaneen kokonaisvaltaisemman muutosmatkan myötä. Sen pohjalta kirkastettu identiteetti – joka korostaa yhdessä tekemistä, ammattimaisuutta, toisten arvostusta ja keskinäistä luottamusta sekä empatiaa – on kaivannut kaverikseen myös uudistetut vaatteet ja aatteet. 

Matka uuteen brändiin ei ole ollut täysin kivuton, ja sitä se harvoin näin kokonaisvaltaisissa uudistuksissa onkaan: monelle niin rakas ja tuttu jokapäiväinen muuttaa muotoaan vielä vähän uuteen ja tuntemattomaan. Yhdessä toimien olemme kuitenkin löytäneet punaisen langan. Uutta brändiä on ollut työstämässä Houstonilaisista koottu 12 vapaaehtoisen brändityöryhmä. Olen todella iloinen ja otettu siitä, että brändin uudistaminen kiinnosti niin monipuolisesti organisaation eri osista. Kiitos siitä upeat Houstonilaiset!

Sherpa kantoi maaliin

Uudistus starttasi kumppanin valinnasta. Kattavien koko työryhmällä läpikäytyjen tapaamisten ja pisteytysten jälkeen kumppanivalinta oli harvinaisen selvä. Valinta oli yksimielisesti luova toimisto Sherpa, jonka käsiin rakkaan Houston Inc.:n uudistusta varten luovutimme. Valinta osoittautui erinomaiseksi.

Sherpa ylitti odotuksemme niin uudistuksen läpiviennin kuin lopputulemankin osalta. He olivat myös meitä henkisesti lähellä ja hengessä mukana, josta hatunnosto. Itsekin asiakaskokemusammattilaisena alleviivaamani välittämisen tunne oli koko ajan vilpittömästi läsnä – emme olleet vain asiakas, vaan kumppani, ja yhteistä onnistumista haettiin.

Because it’s hard

Uuden brändimme pohjana toimii John F. Kennedyn Houstonissa vuonna 1962 pitämä ikoninen puhe: 

“We choose to go to the Moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard.”

Tämä näkökulma kantaa meitä Houstonilaisia nyt ja tulevaisuudessa, sillä se viittaa sekä toimialamme haasteisiin, toimintatapaamme yrityksenä että Houstonilaisten osoittamaan intohimoon yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Moni yritys on käymissämme keskusteluissa todennut, ettei digitalisaatio ja teknologian hyödyntäminen liiketoimintalähtöisesti ole todellakaan helppoa. Juuri tämän vuoksi me Houston Inc.:llä olemme valinneet tien, jonka uskomme luovan eniten arvoa asiakkaillemme: Intohimonamme on rakentaa liiketoiminta-arvoa tuottavia ratkaisuja hyödyntämällä teknologiaa fiksulla tavalla sekä ratkaista kaikkein vaikeimpia teknologisia haasteita. 

Houston Inc. does the harder things, goes the most valuable path, not the easiest one. We don't do it because it's easy, we do it Because it's hard.