Houston Inc. x Contentful

Olemme Contentfulin virallinen yhteistyökumppani.

Digitaalinen aikakausi nostaa sisällön asiakaskokemuksen keskiöön. Contentful® Composable Content Platform kokoaa sisällön rakennuspalikat yhteen, jotta voit luoda sisällön kerran ja käyttää sitä uudelleen kaikkien digitaalisten palvelujen yhteydessä. API-pohjainen alusta integroituu helposti tietolähteisiin ja uusiin toimintoihin digitaalisten palvelujen ja teknologian kehittyessä. Sisäänrakennettu järjestely, vankka sovellusekosysteemi ja sovelluskehys, jonka avulla alustaa on helppo laajentaa, vapauttavat tiimit eri puolilla liiketoimintaa työskentelemään yhdessä sisällön tehokkaamman yhdistämisen, luomisen ja laajentamisen puolesta.

"Contentful on johtava teknologia, jonka avulla voidaan rakentaa saumattomia sisältökeskeisiä asiakaskokemuksia kaikkiin digitaalisiin kanaviin. Contentful oli meille luonnollinen valinta, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan digitaalisia palveluita. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta", sanoo Houston Inc:n myynti- ja markkinointijohtaja Minna Ruusuvuori.

"Contentfulilla visiomme on auttaa yrityksiä vapauttamaan digitaalisen sisällön tehon, jotta ne voivat luoda sisältöjä ja julkaista palveluja nopeammin ja laajassa mittakaavassa", sanoo Johannes Wretsén Jonsson, Contentfulin kumppanuuspäällikkö. "Olemme innoissamme voidessamme yhdessä Houstonin kanssa auttaa asiakkaita tekemään sisällöistä strategisen liiketoiminnan pääomaa."

Hauska fakta: Myös tämä verkkosivusto on rakennettu Contentful CMS:n päälle ✨.

Kiinnostuitko?

Lisää Contentfulista

Ota yhteyttä

Tomi Ruotimo

Chairman of the Board+358 40 544 3972tomi.ruotimo@houston-inc.com