Tutustu referens­seihimme

ASIAKASTARINAT

Kuvassa näkyy sinisellä taustalla kolme älypuhelinta, joissa auki Logisnext Mitsubishin TruckTool mobiilisovellus.

Case Mitsubishi Logisnext: Nostamassa trukkiliiketoiminnan palveluita uudelle tasolle

Kun Mitsubishi Logisnextin parhaillaan käynnissä olevan IoT-hankkeen pohjaa lähdettiin rakentamaan, Houston valikoitui kumppaniksi korkeiden teknologiavaatimusten vuoksi.

Lue lisää

Case Agileday: Startup menestystä ketterällä kehityskumppanuudella

Agiledayn innovatiivinen SaaS-alusta oli lanseerauksen lähestyessä viimeisiä ominaisuuksia vailla. Houston kutsuttiin apuun tarjoamaan ammattitaitoisia ja kokeneita Frontend-kehittäjiä viimeistelemään tuote tiukassa aikataulussa.

Lue lisää

Case Elisa: pitkä kumppanuus jatkuvan kehityksen parissa

Vain muutos on pysyvää, sanotaan. Se pätee hyvin myös Suomen johtavan teleoperaattorin Elisan kuluttajaliiketoimintaan. Markkinajohtajana ja 5G-teknologian pioneerina Elisa raivaa tietä digitalisaatiolle sekä IoT-ratkaisuille, luoden loputtomia mahdollisuuksia ohjelmistokehittäjille.

Lue lisää

Case Väre: Väppi Energy Coach

Mitä jos sanoisimme, että voit käyttää vähemmän rahaa ja pitää huolta planeetastamme vain puhelinsovellusta käyttämällä? Sellainen on Väppi. Ja paljon enemmän.

Lue lisää
"Kumppanuutemme Houstonin kanssa on laajentunut ja syventynyt vuosien varrella. Aktiivinen ja käytännönläheinen lähestymistapa antaa meille mahdollisuuden suunnitella tulevaisuutta, ja Houston tarjoaa meille merkityksellistä asiantuntemusta useilla eri tasoilla."
Jani Heinola
Planning & Strategy at Digital Channels, Telia Finland

Case Helsingin Sanomat: HS.fi

HS.fi on yksi Suomen suosituimmista verkkosivustoista, jossa ei suvaita käyttökatkoksia. Sivustoa ylläpitää Houston Care DevOps, joka tarjoaa ketterän ja läpinäkyvän tavan edetä järjestelmäkehityksessä. Se mahdollistaa myös kustannustehokkaan, tulosperusteisen rahoitusmallin.

Lue lisää

Case: DevOps Meriteollisuuden Digitalisoinnissa

Kuvittele millaista olisi, jos merialukset olisivat älykkäitä: laivojen miehistö ja inhimillisten virheiden riski olisi huomattavasti pienempi; tietokoneet valvoisivat sääolosuhteita ja ympäröivää liikennettä kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Kuulostaako hyvältä?

Lue lisää

Case Caverion: Smartview - kiinteistöjen seurantajärjestelmä

Caverion on kiinteistöalan digitalisoinnin eturintamassa. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kiinteistöjen energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden seurantaan kehitetty Caverion SmartView on luonut aivan uudenlaisia käyttötapoja ja liiketoimintamalleja.

Lue lisää
“Houstonin avulla olemme pystyneet virtaviivaistamaan prosessejamme, nostamaan laatua ja saaneet hommat hoidettua tehokkaammin.”
Mika Löytänen
Technical Product Owner, Elisa

Case MOW: Enemmän Myyntiä Automaatiolla

Liian paljon manuaalista työtä, liian vähän avoimuutta. Siinä lähtökohtamme, jonka pohjalta loimme coworking-tiloja tarjoavalle MOW:lle järjestelmän, joka automatisoi myyntiä ja paransi asiakastyytyväisyyttä.

Lue lisää

Case Alma Media: Identiteetin- ja Pääsynhallinta

Asiakkaan tunnistaminen. Se on ensimmäinen askel, kun halutaan tehdä ilmaiskäyttäjistä tilaajia ja kääntää vuorovaikutussuhteet liiketoiminnaksi.

Lue lisää

Case Telia: Menestyksekkään liikekumppanuuden luominen

Miten asiakkaan ja ohjelmistotoimittajan välille luodaan pitkäaikainen suhde, joka perustuu luottamukseen? Ja mitä hyötyä tällaisesta suhteesta on asiakkaalle? Kumppanuutemme Telian kanssa on kestänyt lähes kymmenen vuotta ja matkan varrella on saavutettu paljon.

Lue lisää

Case Wärtsilä: Rakentamassa liiketoiminnan digitaalista perustaa

Wärtsilä, maailman johtava meri- ja energiamarkkinoiden toimija, on käynyt läpi digitaalisen muutoksen, jossa data ja IoT ovat tärkeässä asemassa. Rakensimme Wärtsilän kriittiselle operatiiviselle datalle digitaalisen keskushermoston, joka vauhdittaa yhtiön liiketoimintaa ja tuotekehitystä.

Lue lisää
"Sekä asiakkaamme että henkilökuntamme pitävät järjestelmää helppokäyttöisenä. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä uuteen järjestelmäämme, ja projektin tavoitteet saavutettiin."
Sonja Tuomenvirta
Captain MOW Mothership
Tarvitsetko apua projektiin?

Tutustu palveluihimme