Houston Inc. x Agileday asiakastarina

Case Agileday: Startup menestystä ketterällä kehityskumppanuudella

Agiledayn innovatiivinen SaaS-alusta oli lanseerauksen lähestyessä viimeisiä ominaisuuksia vailla. Houston kutsuttiin apuun tarjoamaan ammattitaitoisia ja kokeneita Frontend-kehittäjiä viimeistelemään tuote tiukassa aikataulussa.

Agileday on SaaS-startup-yritys, joka kehittää uraauurtavaa alustaa tietotyötä tekeville yrityksille, jotka haluavat olla läpinäkyviä, tulevaisuudenkestäviä ja ihmiskeskeisiä. Se on kuin Tinder, mutta ammatillisessa kontekstissa.

Agileday päätti tehdä yhteistyötä Houstonin kanssa, sillä Houston pystyi tarjoamaan ammattitaitoisia kehittäjiä nopeasti ja joustavasti.

IT-konsultit nopeana väylänä huippuosaamiseen

Agiledaylla oli kunnianhimoiset suunnitelmat lanseerata korkealaatuinen tuote markkinoille ensimmäisille asiakkailleen. Jotta tavoitteet saavutettaisiin, Agileday etsi kokeneita ja ammattitaitoisia Frontend-kehittäjiä. Edellytyksenä oli korkea tuottavuus ja laatu sekä nopea alkuunpääsy. Houston tarjosi kaikki nämä elementit.

"Houstonin käyttäminen kehittäjien palkkaamisessa on se etu, että saa täsmäosaamista projektiluontoisesti, joustavasti ja nopeasti", sanoo Mikko Virtanen, Agiledayn toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Nopeat iteraatiot johtavat korkealaatuiseen tuotteeseen

Alustaa kehitettiin nopeilla iteraatioilla, ja Houstonin kehitystiimejä käytettiin myös testiyleisönä prototyyppien testaamisessa.

Houstonin kehittäjät integroituivat nopeasti Agiledayn tiimiin, ja hyvä tuottavuus saavutettiin lyhyessä ajassa. Tiimi onnistui saavuttamaan tiukat aikataulutavoitteet, ja alusta valmistui aikataulussa.

"Olen todella iloinen ja tyytyväinen yhteistyöhön Houstonin kanssa. Houstonin kehittäjät ovat huippuosaavia ja ystävällisiä, ja koko yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja ketterästi. Lisäksi se, että saimme käyttää Houstonin kehitystiimejä prototyyppien testaamiseen, täydensi hyvän kumppanuuden", Virtanen kiteyttää yhteistyön.

Houstonilaiset jakavat saman tunteen: "Olen tykännyt työskennellä Agiledayssä mukavien ja osaavien ihmisten parissa. Startup-yrityksessä ei ole byrokratiaa eikä teknistä velkaa. Pääsen kokeilemaan uusia teknologioita ja tuomaan mukaan omia vahvuuksiani", Houstonin Frontend-kehittäjä Miikka Ansamaa kehuu.

Alustan jatkokehityksen myötä myös yhteistyömme jatkuu.

Mikko Virtanen, CEO, Agileday

"Olen todella iloinen ja tyytyväinen yhteistyöhön Houstonin kanssa. Houstonin kehittäjät ovat huippuosaavia ja ystävällisiä, ja koko yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja ketterästi."

Mikko Virtanen

Co-founder & CEO, Agileday
Tutustu Houstonilaisiin

Voimme tarjota tiimin tai yksittäisiä kehittäjiä projektiisi.

Ota yhteyttä

Tomi Ruotimo

Chairman of the Board+358 40 544 3972tomi.ruotimo@houston-inc.com