Käsissämme on uusia jännittäviä projekteja ja etsimme uusia kykyjä tiimeihimme.

Houstonin konsulttina pääset työskentelemään kiinnostavien projektien parissa ja ammattitaitoisessa seurassa. Asiakkaitamme ovat mm. Veikkaus, Elisa, Telia, Sanoma, Finnair ja Caverion.

Meillä on rento ympäristö ja mahtava tiimi osaavia ihmisiä, joiden kanssa työskennellä ja joilta oppia. Mikromanagerointi ei ole meidän juttumme, vaan uskomme siihen, että asiantuntijamme ja tiimimme löytävät heille parhaiten sopivat menetelmät.

Luotamme myös siihen, että tiedät itse parhaiten, mistä käsin hommat hoituvat. Haluamme joustaa työskentelytavoissamme elämäntilanteesi mukaan ja keskustelemme mieltymyksistäsi mielellämme jo haastatteluvaiheessa. 

Mitä toivomme sinulta?

Kehittäjänä pohdit jatkuvasti, miten ohjelmiston voisi tehdä paremmin - ja haluat tehdä sen käytännönläheisesti. Tiedät, miten digitaalisia palveluita rakennetaan, ja olet hionut taitojasi erilaisissa projekteissa.

Hallitsetko joitakin näistä?

#AWS #Azure #GCP #serverless #MicroserviceArchitecture #noops #devops #REST #DI #NodeJS #SQLdatabase #NoSQLdatabase #JavaScript #TypeScript #Scala #C# #React #Redux #reactNative #ios #android #HTML5 #CSS3 #BDD #TDD

Meistä:

  • Meitä Houstonilaisia on jo lähes 90!

  • “Pääkonttorimme” sijaitsee Helsingissä hyvien julkisten kulkuyhteyksen varrella ja sen lisäksi meillä on ihana pieni toimisto myös Turun ydinkeskustassa. 

  • Kaikissa projekteissa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

  • Uskomme oppimiseen ja kokeilemiseen.

  • Uskomme tiimityöhön.

  • Uskomme sinuun.

Jos kiinnostuit, haluaisimme kuulla sinusta lisää! Ei tarvetta lähettää kilometrien pituisia hakemuskirjeitä tai korjata LinkedIniäsi täydelliseksi - tapaamme sinut mieluummin kahvikupposen äärellä kuin pidämme jäykkiä haastatteluja. Laita siis Laita hakemusta osoitteeseen careers@houston-inc.com ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ota yhteyttä

Kristiina Vainio

Chief People Officer+358 50 359 8262kristiina.vainio@houston-inc.com