Blogit & Uutiset

Ajankohtaista

Kuvassa käsi kirjoittaa muistilehtiöön kädessä olevalla kynällään.

Wellun uratarina: Kokista koodariksi

Lue lisää

Headless CMS on markkinoijan paras kaveri

Headless CMS on tulevaisuudenkestävä sisällönhallintajärjestelmä, joka takaa tehokkaan ja personoidun monikanavaisen sisältöstrategian.

Lue lisää
Kuvassa näkyy sinisellä taustalla kolme älypuhelinta, joissa auki Logisnext Mitsubishin TruckTool mobiilisovellus.

Case Mitsubishi Logisnext: Nostamassa trukkiliiketoiminnan palveluita uudelle tasolle

Kun Mitsubishi Logisnextin parhaillaan käynnissä olevan IoT-hankkeen pohjaa lähdettiin rakentamaan, Houston valikoitui kumppaniksi korkeiden teknologiavaatimusten vuoksi.

Lue lisää
Houston Care, digipalvelujen ylläpitopalvelu

Näin vältät teknisen velan ja maksimoit digipalveluiden elinkaaren

Digipalveluiden siirtymä pilveen tarkoittaa, että olemme entistä riippuvaisempia pilvitoimittajista ja teknologioista, jotka kehittyvät huimaa vauhtia. Meidän tulee pysyä perässä ja siksi DevOpsista eli digipalvelujen säännöllisistä huolto-, kehitys- ja tuotantotoimista on tullut pakollista.

Lue lisää

Case Agileday: Startup menestystä ketterällä kehityskumppanuudella

Agiledayn innovatiivinen SaaS-alusta oli lanseerauksen lähestyessä viimeisiä ominaisuuksia vailla. Houston kutsuttiin apuun tarjoamaan ammattitaitoisia ja kokeneita Frontend-kehittäjiä viimeistelemään tuote tiukassa aikataulussa.

Lue lisää

Jaettu maali vai oma maali?

Tavoitteiden laatiminen on taitolaji, mutta laadukkaimmatkaan tavoitteet eivät auta jos ne ovat ristiriidassa muiden tavoitteiden kanssa. Millaisia sitten ovat mittarit, jotka tukevat sekä yksilön että organisaation tavoitteita? Tutustu Agile Coachimme Niko Salmisen ajatuksiin aiheesta.

Lue lisää

Neljä vinkkiä lomakkeiden käytettävyyden ja saavutettavuuden parantamiseen

Kaikki sähköinen asiointi perustuu käytännössä lomakkeisiin. Myös Nettisivujen konvertiot tulevat lomakkeiden kautta, joten lomakkeiden optimointiin ja käytettävyyteen kannattaa satsata.

Lue lisää
Ville Vehviläinen, EY: Identiteetti tuo turvan

Ville Vehviläinen, EY: "Identiteetti tuo turvan"

Katso tapahtumatallenne EY:n Ville Vehviläisen puheenvuorosta “Identiteetti tuo turvan”, jossa hän avaa identiteetin merkitystä tietoturvaan, ja viisi vinkkiä sen rakentamiseen.

Lue lisää
Verkkosivu-uudistuksen kuvituskuva

Uusi brändi, uudet nettisivut - Näin toteutimme verkkosivu-uudistuksen

Brändiuudistuksen myötä myös verkkosivumme oli aika uudistaa. IT-talona pystyimme toteuttamaan sivut itse alusta loppuun – suunnittelusta koodaukseen.

Lue lisää
Minna Ruusuvuori: Avaatko ovesi asiakkaille digimaailmassa?

Avaatko ovesi asiakkaille digimaailmassa?

Sesam aukene! Katso Minna Ruusuvuoren puheenvuoro suomalaisten kuluttajien suosimista ja inhoamista kirjautumis- ja asiointikokemuksista digitaalisissa palveluissa >>

Lue lisää

Älä unohda ihmistä digikanava-
viidakossa!

Asiakkaan sujuva kirjautuminen ja sitä myöten mutkaton asiointi kanavasta toiseen on keino edistää asiakashankintaa, olla jatkuvasti mukana asiakkaan matkassa ja rakentaa lojaliteettiä.

Lue lisää

Viisi askelta saumattomaan ja personoituun asiointikokemukseen

Katso Vesa Teikarin viiden askeleen puheenvuoro ja opi, miten rakentaa unelmien digitaalinen asiakaskokemus salasanattomasta tunnistautumisesta personoituun sisältöön.

Lue lisää

Houston Inc.:n uudet vaatteet ja kirkastetut aatteet

Uudistimme tänä vuonna Houston Inc.:n ulospäin näkyvät ja kuuluvat "vaatteet ja aatteet". Brändiuudistuksessa pyrimme säilyttämään hyvää olemassa olevaa tuoden samalla mukaan uutta ja tulevaisuuteen tähtäävää.

Lue lisää
Houston Inc x Contentful yhteistyökumppanuus

Houston Inc. x Contentful

Olemme Contentfulin virallinen yhteistyökumppani.

Lue lisää

Case Elisa: pitkä kumppanuus jatkuvan kehityksen parissa

Vain muutos on pysyvää, sanotaan. Se pätee hyvin myös Suomen johtavan teleoperaattorin Elisan kuluttajaliiketoimintaan. Markkinajohtajana ja 5G-teknologian pioneerina Elisa raivaa tietä digitalisaatiolle sekä IoT-ratkaisuille, luoden loputtomia mahdollisuuksia ohjelmistokehittäjille.

Lue lisää

Meet our Equality and Non-discrimination team

Equality and diversity are fundamental values to our people. To walk the talk we formed the Equality and Non-Discrimination Team to regularly meet to discuss and plan actions to support these values in our culture.

Lue lisää

Sesam aukene! Kirjautumiskokemusten tila Suomessa 2022

Me tutkimme mitä ovat onnistuneen digitaalisen asiakaskokemuksen avaintekijät Suomessa. 

Lue lisää