Asiakastarinat

Veimme asiakkaamme kuuhun ja takaisin. Näin se tapahtui.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin siitä, miten olemme auttaneet heitä kasvattamaan liiketoimintaa digitalisaation avulla.

ASIAKASTARINAT

Case Väre: Väppi Energy Coach

Mitä jos sanoisimme, että voit käyttää vähemmän rahaa ja pitää huolta planeetastamme vain puhelinsovellusta käyttämällä? Sellainen on Väppi. Ja paljon enemmän.

Case Helsingin Sanomat: HS.fi

HS.fi on yksi Suomen suosituimmista verkkosivustoista, jossa ei suvaita käyttökatkoksia. Sivustoa ylläpitää Houston Care DevOps, joka tarjoaa ketterän ja läpinäkyvän tavan edetä järjestelmäkehityksessä. Se mahdollistaa myös kustannustehokkaan, tulosperusteisen rahoitusmallin.

Case: DevOps Meriteollisuuden Digitalisoinnissa

Kuvittele millaista olisi, jos merialukset olisivat älykkäitä: laivojen miehistö ja inhimillisten virheiden riski olisi huomattavasti pienempi; tietokoneet valvoisivat sääolosuhteita ja ympäröivää liikennettä kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Kuulostaako hyvältä?

Case Caverion: Smartview - kiinteistöjen seurantajärjestelmä

Caverion on kiinteistöalan digitalisoinnin eturintamassa. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kiinteistöjen energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden seurantaan kehitetty Caverion SmartView on luonut aivan uudenlaisia käyttötapoja ja liiketoimintamalleja.

Case MOW: Enemmän Myyntiä Automaatiolla

Liian paljon manuaalista työtä, liian vähän avoimuutta. Siinä lähtökohtamme, jonka pohjalta loimme coworking-tiloja tarjoavalle MOW:lle järjestelmän, joka automatisoi myyntiä ja paransi asiakastyytyväisyyttä.

Case Alma Media: Identiteetin- ja Pääsynhallinta

Asiakkaan tunnistaminen. Se on ensimmäinen askel, kun halutaan tehdä ilmaiskäyttäjistä tilaajia ja kääntää vuorovaikutussuhteet liiketoiminnaksi.

Case Telia: Menestyksekkään liikekumppanuuden luominen

Miten asiakkaan ja ohjelmistotoimittajan välille luodaan pitkäaikainen suhde, joka perustuu luottamukseen? Ja mitä hyötyä tällaisesta suhteesta on asiakkaalle? Kumppanuutemme Telian kanssa on kestänyt lähes kymmenen vuotta ja matkan varrella on saavutettu paljon.

Case Wärtsilä: Rakentamassa liiketoiminnan digitaalista perustaa

Wärtsilä, maailman johtava meri- ja energiamarkkinoiden toimija, on käynyt läpi digitaalisen muutoksen, jossa data ja IoT ovat tärkeässä asemassa. Rakensimme Wärtsilän kriittiselle operatiiviselle datalle digitaalisen keskushermoston, joka vauhdittaa yhtiön liiketoimintaa ja tuotekehitystä.

Tarvitsetko apua projektiin?

Tutustu palveluihimme