Meille ilo syntyy yhteistyöstä

Perustettu Helsingissä

Asiakastyytyväisyyden NPS-luku

+

Tyytyväistä asiakasta

Lahjakasta työntekijää

M€

Liikevaihto

Toimipistettä

"Jatkuva ja alati kiihtyvä muutos on nykyisen liiketoimintaympäristön uusi normi. Houstonian-kulttuurimme avulla ja koko tiimimme pyrkiessä yhteisiä tavoitteita kohti, näen tulevaisuutemme valoisana ja mielenkiintoisena. Ja muistakaa, me emme tee sitä koska se on helppoa, vaan koska se on vaikeaa."

Daniel Guillou
CEO

Houston Inc:n perusti vuonna 2003 hallituksen puheenjohtaja Tomi Ruotimo. Silloin Houston oli vain pieni porukka kehittäjiä, jotka uurastivat ahkerasti yhden asiakkaan hyväksi. Kuten monet suuret asiat, myös Houston luotiin intohimolla. Houstonilaiset tiesivät tekevänsä jotain merkittävää, joka tulisi muuttamaan digitaalisen maailman. Aikaa kului, uusia asiakkaita ja kiehtovia projekteja tuli, ja yritys alkoi kasvaa. Niin alkoi siirtyminen pienestä porukasta suureksi joukoksi maailmanluokan ohjelmistoammattilaisia, jotka ovat omistautuneet rakentamaan merkittäviä digitaalisia palveluita.

Nykyään olemme noin 90 pätevän ja innostuneen ohjelmistosuunnittelijan joukko. Meillä on toimisto Helsingissä kasvavalle toiminnalle. Turun toimisto avattiin vuonna 2017.

Houstonilaisten seuraava sukupolvi on alkanut muodostua, ja haluamme vaalia Houstonin "ihmiset ensin" -kulttuuria. Valitsemme työntekijämme huolellisesti, yksi kerrallaan. Jokainen Houstonilainen on erilainen, ja jokaista kunnioitetaan omana itsenään.

Luomme digitaalisia palveluja, jotka yhdistävät liiketoiminnan ja teknologian inhimillisellä otteella. Haastamme asiakkaamme luomaan arvoa rohkeilla päätöksillä. Olemme erittäin ammattitaitoinen porukka, koska ratkaisemme äärimmäisen vaikeita ongelmia. Nousemme avaruuteen, jotta voimme nähdä kokonaiskuvan. Me emme tee sitä koska se on helppoa, vaan koska se on vaikeaa.


Kumppanuutemme Houstonin kanssa on laajentunut ja syventynyt vuosien varrella. Aktiivinen ja käytännönläheinen lähestymistapa antaa meille mahdollisuuden suunnitella tulevaisuutta, ja Houston tarjoaa meille merkityksellistä asiantuntemusta useilla eri tasoilla.
Jani Heinola
Planning & Strategy at Digital Channels, Telia Finland

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä digitaalisia palveluita analysoimalla ja ratkaisemalla liiketoiminnan solmuja. Työskentelemme ketterästi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Not because it's easy, but

Because it's hard

Luomme digitaalisia palveluja, jotka yhdistävät liiketoiminnan ja teknologian inhimillisellä otteella. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä digitaalisia palveluita analysoimalla ja ratkaisemalla liiketoiminnan solmuja. Työskentelemme ketterästi yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Haastamme asiakkaamme luomaan arvoa rohkeilla päätöksillä.
Olemme poikkeuksellisen ammattitaitoinen porukka, koska ratkaisemme mitä monimutkaisimpia ongelmia. 
Nousemme avaruuteen, jotta voimme nähdä kokonaiskuvan.
Me emme tee sitä koska se on helppoa, vaan koska se on vaikeaa.

Arvomme

Jokainen tekomme perustuu arvoihimme; empatiaan, ammattitaitoon, luottamukseen ja kunnioitukseen. Näin Houstonilaiset kuvailevat arvojamme:

Empatia

Empatia on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka auttaa tiimejä kasvamaan ja rakentamaan luottamusta. Tarvitsemme empatiaa myös rakentaaksemme luottamusta asiakkaan kanssa ja ymmärtääksemme, miten voimme parhaiten auttaa käyttäjiä ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Ammattitaito

Luotettava ja ammattimainen kumppanuus asiakkaidemme kanssa on kaiken toimintamme ydin. Kaikilta Houstonin työntekijöiltä odotetaan taitoja, hyvää arvostelukykyä ja kohteliasta käytöstä.

Luottamus

Työskentelemme yleensä tiimeissä, ja hyvä, vankka tiimi, jonka jäsenet luottavat toisiinsa, antaa voimaa ratkaista kaikki eteen tulevat haasteet. Todellista kunnioitusta ei ole ilman luottamusta. Uskomme, että me kaikki teemme parhaamme kaikissa olosuhteissa.

Kunnioitus

Kaikkien ja kaiken takana on aina tarina. Kunnioittava suhtautuminen ratkaisuihin ja niiden takana oleviin ihmisiin ei vie sinulta mitään pois, mutta se on suuri apu ymmärryksen ja luottamuksen rakentamisessa.