Pilviarkkitehtuuri

Modernit digitaaliset palvelut on kehitettävä pilvipalveluarkkitehtuurin päälle. Meillä on runsaasti kokemusta sellaisesta pilviarkkitehtuurista, joka kestää aikaa ja hyödyntää pilvialustoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme arkkitehtuurisuunnittelua, arviointeja ja muita palveluja, tarpeistasi riippuen. Suunnittelemme  ratkaisuja myös pilven ulkopuolisiin ympäristöihin. Myös niistä voi tehdä pilvivalmiita, jolloin samaa ratkaisua voidaan käyttää pilvessä kehitys– ja testaustarkoituksiin.

Joustavassa arkkitehtuurissa hyödynnetään usein kontteja tai mahdollisesti lambda-funktioita, jotta voidaan pyrkiä palvelimettomaan ympäristöön, mutta on myös tapauksia, joissa palvelinta tarvitaan edelleen. Esimerkiksi silloin, kun käytetään kaupallisia ohjelmistokomponentteja osana laajempaa ratkaisua. Monissa tapauksissa näitä kaikkia voidaan sekoittaa keskenään, jotta saadaan kustannustehokas kokonaisratkaisu.

Olemme työskennelleet suurimpien pilvialustojen kanssa (AWS, Azure, Google Cloud), mutta hallitsemme myös pienemmät alustat. Käytämme Dockerin ja Kubernetesin kaltaisia työkaluja ratkaisuihin, jotka toimivat pilvessä tai sen ulkopuolella. Tietotallennustarpeisiin voimme käyttää eri pilvipalveluntarjoajien tarjoamia ratkaisuja tai suunnitella ratkaisuja, jotka perustuvat tunnettuihin avoimen lähdekoodin komponentteihin.

Käyttämämme pilviteknologiat:

  • Azure

  • AWS

  • Google Cloud Platform

Ota yhteyttä

Jarkko Puumalainen

Senior Account Manager+358 40 031 6801jarkko.puumalainen@houston-inc.com

Ulla-Maija Uusitalo

Senior Account Manager+358 50 322 9854ulla-maija.uusitalo@houston-inc.com