Sisällönhallinta­ratkaisut (CMS)

Headless sisällönhallintajärjestelmä (CMS), Contentful

Sisältö on kuningas. Pelkkä teknologia ilman laadukasta sisältöä ei luo arvoa. Sisällönhallintaratkaisujen tarkoitus onkin palvella sisällöntuottajien työtä ja tehdä sisällöntuotannosta ja jakelusta mahdollisimman helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Sisällönhallintaratkaisut ovat alustoja, joihin sisällöntuottaja tuottaa ja tallentaa sisällön ja julkaisee sitten valituissa kanavissa, esimerkiksi verkkosivuilla tai muissa digitaalisissa kanavissa. Sisältöjen lisäksi järjestelmät voidaan integroida yhteen muiden oheisjärjestelmien kanssa (mm. verkkokaupat, DAM-ratkaisut, yms.), jolloin palvelu voi hyödyntää kunkin vahvuuksia parhailla mahdollisilla tavoilla.Tavallisten tekstisisältöjen lisäksi CMS-ratkaisulla voidaan hallita helposti digitaalisia aineistoja (esim. kuvia, videoita ja liitetiedostoja) sekä helpottaa niiden jakelua kanaviin automatisoidusti.

Tarjoamme valikoidun kirjon markkinoiden parhaita CMS-teknologioita, jotka personoimme aina yksilöllisiin tarpeisiin.

Contentful - moderni sisällönhallintajärjestelmä (headless CMS)

Contentful on nykyaikainen sisällönhallintajärjestelmä (CMS / Content Management System), joka mahdollistaa muun muassa aidosti monikanavaisen sisällön julkaisemisen, personoidun sisällön ja asiointikokemuksen, ketterän verkkokauppakytkennän sekä muut digitaaliajan ominaisuudet. Se on helpoin ja nopein tapa hallita ja julkaista sisältöä eri kanavissa.

Contentful on erittäin helppo integroida muihin järjestelmiin (mm. verkkokaupat, DAM, CRM, yms.), mikä luo loputtomasti joustavuutta ja mahdollisuuksia digitaalisten asiointikokemusten rakentamiseen.

Luo digitaalisia kokemuksia nopeammin

Contentful auttaa digitaalisia tiimejä tuottamaan sisältöä ja tarjoamaan ja tarjoamaan sen kaikkiin kanaviin välittömästi. Lanseeraa uusia digitaalisia tuotteita, rakenna uusia kanavia ja valloita uusia markkinoita sisältöalustalla, joka kasvaa yrityksesi mukana.

SEO-ystävällinen sisällöntuotanto

Contenfulissa Frontend-teknologia on erillinen, joten sitä on helppo päivittää ja vaihtaa verkkoteknologioiden kehittyessä. Räätälöitävien ylläpitotyökalujen ja periytyvien tietojen avulla sisällöntuottajien työtä voidaan nopeuttaa sekä ohjata SEO-ystävällisten ja saavutettavien sivujen tuotantoon.

Esimerkkejä kanavista:

 • Verkkosivut

 • Verkkokaupat

 • Portaalit

 • (Mobiili)sovellukset

 • Printti

Contentful pähkinänkuoressa:

 • Sisällön julkaisu kaikkiin kanaviin ja kaikilla kielillä keskitetysti yhdestä palvelusta.

 • Sisällön tallentaminen julkaisukanavasta riippumattomassa teknologiassa.
  Sisältö voidaan jakaa saumattomasti mihin tahansa teknologiaan
  Tukee saavutettavaa ja brändin mukaista sisällöntuotantoa

 • Sisältää paljon valmiita integraatioita oheisjärjestelmiin (esim. Frontend-teknologiat, verkkokaupat, DAM/CDN-palvelut, jne.), mikä säästää aikaa ja budjettia.

 • Sisällöntuotanto on nopeaa ja vaivatonta
  Yksinkertaisempi ja yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltu editorityökalu 
  Ei tarvetta ymmärtää koodia
  Sisällöntuottajan ei enää tarvitse vastata sisällön visualisoinnista, vaan keskittyä pelkkään sanomaan
  Tyylit ja muotoilut voidaan hoitaa automaattisesti julkaisukanavissa
  Yksi keskitetty paikka tuottaa sisältöä kaikkiin kanaviin

Nopeuta digitaalisia toimintojasi Contenfulilla

Skaalaa saumattomasti

Kasvata digitaalisia ja sisällöllisiä toimintoja maailmanlaajuiseen yrityskäyttöön soveltuvalla alustalla, joka täyttää vaatimustenmukaisuus- ja turvallisuusstandardit.

Rakenna tehokkaasti

Tarjoa monikanavaisia kokemuksia modernien mikropalvelusovellusten avulla.

Mukaudu liiketoiminnan tarpeisiin

Lisää joustavuutta sisällönhallintajärjestelmällä, joka mahdollistaa yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt työtavat ja integroituu saumattomasti muihin palveluihin.

Haluatko kuulla lisää?

Enemmän tietoa Contentfulin sivuilta

Ota yhteyttä

Tomi Ruotimo

Chairman of the Board+358 40 544 3972tomi.ruotimo@houston-inc.com