Cloud Architect

Löytyykö sinulta intohimoa pilviratkaisujen suunnitteluun ja kehittämiseen? Jos tunnet AWS:n ja mieluiten Azuren ja/tai muut pilvialustat, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimällämme ammattilaisella on vahva tietämys pilviteknologioista ja -infrastruktuureista sekä monipuolinen kokemus pilvipalveluiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Sinun tulisi tuntea Azure, AWS tai GCP. Mikä tahansa näistä on hyvä, mutta jos olet asiantuntija kahdessa tai useammassa... se olisi mahtavaa! Käytät myös sujuvasti webbisoftia. Voit myöntää, että olet joko DevOpsReactionsin suurkuluttaja tai enemmän taipuvainen koodiin.

Tärkeintä on, että pilvipalveluiden tuomat jatkuvat muutokset ja mahdollisuudet innostavat sinua yhtä paljon kuin meitä. Haluat olla sekä suunnittelemassa että toteuttamassa ratkaisuja, jotka todella muuttavat asiakasyritystemme tapaa toimia ja tarjota palveluja. Osaat perustella asiakkaalle pilvipalvelun hyödyt ja ymmärrät, miten asiakas voi optimoida kustannusrakenteensa onnistuneiden digitaalisten ratkaisujen avulla.

Houston - tässä olemme me!

Olemme n. 60 kehittäjän, suunnittelijan, DevOpsin ja Scrum Masterin ryhmä.

Työskentelemme monenlaisten ohjelmistoprojektien parissa ja rakennamme digitaalisia palveluita asiakkaille kuten Veikkaus, Elisa, Telia, Sanoma, Finnair, Caverion, Konecranes. Kaikki projektit tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

  • Uskomme oppimiseen ja kokeilemiseen.

  • Uskomme tiimityöhön.

  • Uskomme sinuun.

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, laita meille viestiä. Ei tarvetta lähettää kilometrien pituisia hakemuskirjeitä tai korjata LinkedIniäsi täydelliseksi - tapaamme sinut mieluummin kahvikupposen äärellä kuin pidämme jäykkiä haastatteluja.

Ota yhteyttä

Kristiina Vainio

Chief People Officer+358 50 359 8262kristiina.vainio@houston-inc.com